Newsletter

MEGA-SER ELASTO LIFT 30ml

Este un ser cu o textura cremoasa, imbogatit cu un cocktail de plante extrem de concentrat pentru a activa textura dermei.

Mai multe detalii

59,11 lei

2007275

Disponibilitatea: Acest produs nu este momentan disponibil

Comanda Dvs a fost trimisa

Eroare! Comanda nu a putut fi trimisa

 
Info produs

Mega-ser Elasto Lift 30ml

Este un ser cu o textura cremoasa, imbogatit cu un cocktail de plante extrem de concentrat pentru a activa textura dermei. Impiedica decolorarea tenului si asigura o culoare uniforma. Reduce profunzimea ridurilor existente si intareste capacitatea de auto-reconstructie a pielii, oferind un aspect tanar si luminos.

Potrivit pentru 40 ani +

Pentru cresterea elasticitatii si fermitatii tenului.
Contine SemAtrix, tratament dublu pentru riduri din exterior si interior.
Testata dermatologic.

Pe masura trecerii timpului, tenul isi pierde elasticitatea si fermitatea. Incepand cu varsta de 40 de ani, se inregistreaza o scadere a cantitatii de colagen si elastina, elemente importante pentru tesutul intercelular conector. Expunerea la soare, poluarea, tensiunea acumulata contribuie la scaderea drastica a calitatii si fermitatii pielii.
Aceasta gama este bazata pe tehnologia inovatoare israeliana Sem Atrix: trateaza ridurile din interior cu ajutorul colagenului si elastinei si din exterior prin reanoirea celulara.
Tehnologia SemAtrix combina trei ingrediente active: Retinol A, Matrixyl, Sepilift. Acestea hranesc tenul si completeaza colagenul si elastina.
Rejuveneaza si restaureaza elasticitatea tenului. Reduce cearcanele si creste densitatea epiteliala. Creste hidratarea tenului.

Intercom Serv va ofera produse cosmetice de cea mai buna calitate.

 
Comments

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

MEGA-SER ELASTO LIFT 30ml
MEGA-SER ELASTO LIFT 30ml

Este un ser cu o textura cremoasa, imbogatit cu un cocktail de plante extrem de concentrat pentru a activa textura dermei.

Scrieți-vă părerea

6 alte produse din aceeași categorie:

Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea