Newsletter

Detergent spuma Sano Javel Lemon Trigger 1 l

 

Acest detergent spuma Sano Javel Lemon Trigger 1 l este conceput pe baza de clor. El curata, igienizeaza si inalbeste. Ajuta la distrugerea ciupercii si mucegaiului. Poate fi folosit la curatarea suprafetelor din ceramica, a obiectelor sanitare. El este eficient si pentru curatarea mobilierului din plastic pentru gradina. Daca aveti o gradina in care va place sa petreceti mult timp vara, e bine ca  mobilierul de acolo sa fie curatat asa cum se cuvine.

 

Cum sa intretineti mobilierul din plastic pentru gradina

 

Plasticul poate parea foarte rezistent in timp, insa el trebuie ingrijit cu aceeasi atentie ca si lemnul. Marele avantaj al plasticului este dat de faptul ca se poate murdari destul de usor, dar se curata la fel de usor. Poate fi tinut chiar si iarna afara, dar nu e recomandat sa fie lasat in umezeala tot timpul. Mobilierul din plastic poate avea atasate perne sau alte materiale textile.

 

Daca te hotarasti sa il cureti, acestea trebuie inlaturate si spalate la masina de spalat. Mesele si scaunele din plastic, care se gasesc in gradina pot fi curatate cu furtunul cu apa. Prima aplicare are rolul de a indeparta mizeria care se poate vedea cu ochiul liber. Dupa acest pas, e timpul celei de-a doua etape, cea in care folositi un detergent ce poate inlatura mizeria depusa pe aceste obiecte. Spalarea acestora trebuie facuta pe toate partile, nu numai pe cea pe care stam asezati sau pe care o folosim zilnic.

 

Aceste obiecte trebuie intoarse pe toate partile. Vei vedea ca si sub ele se aduna mult praf. La spalare poate fi folosit si detergent de vase ce se poate aplica bine cu ajutorul unui burete. Dupa frecarea fiecarui obiect cu detergent se clateste bine totul cu jetul de apa. Daca observati ca dupa spalare raman pete in urma, ele se vor indeparta eficient cu ajutorul unui produs pe baza de clor, asa cum este acest detergent clor rufe Sano Javel 1 l.

 

Nu uitati dezinfectarea!

 

Dezinfectarea este inca o etapa necesara in acest proces de curatare a mobilierului din plastic. Se poate folosi otetul pus in apa rece, solutia fiind aplicata cel mai bine cu un pulverizator. Se recomanda spalarea mobilierului din plastic macar la cate doua saptamani pentru evitarea acumularii de murdarie pe acesta. Doar astfel va puteti asigura ca el nu se va deteriora sau decolora vizibil. Praful si mizeria afecteaza orice suprafata si o imbatranesc prematur.

 

 

 

 

 

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea