Newsletter

Detergent gel concentrat dezinfectant Sano Multicleaner 750 ml

 

Acest detergent gel concentrat dezinfectant Sano Multicleaner 750 ml reprezinta un produs de varf in domeniul curatarii si igienizarii spariilor interioare. Produsul este recomandat pentru dezinfectarea baii, acolo unde distruge microbii si bacteriile ce se pot aduna pe suprafetele lucioase.

 

Sfaturi pentru o buna igienizare a baii.

 

Baia este poate cea mai importanta incapere dintr-o locuinta. Ea ne ofera confortul de care avem nevoie, insa trebuie ingrijita cu mare atentie. In baie, pericolele aduse de microorganisme ne pot pandi la tot pasul. De aceea, e recomandat, de exemplu, sa tragem apa WC-ului cu capacul lasat. Apa contaminata din interiorul lui poate iesi de acolo sub forma de particule. In cateva ore, acestea se pot depune pe orice suprafata si pe obiectele de igiena personala folosite.

 

Din acest motiv, nu se recomanda ca periutele de dinti sa se gaseasca aproape de vasul de toaleta. Suprafetele si obiectele din baie trebuie si ele curatate bine. Pentru o dezinfectare buna, folositi produse profesionale precum acest detergent pentru baie Sano Bon Active Foam Fresh 750 ml, acestea urmand a fi aplicate cu o laveta sau cu o carpa.

 

Anumite bacterii sau virusuri se pot transmite cu usurinta de pe bateria chiuvetei sau a dusului. Si manerul usii este un spatiu care necesita dezinfectare, mai ales daca aveti multi vizitatori. Atunci cand curatati baia, acordati o atentie sporita si interiorului vasului de toaleta. Acolo se aduna multe microorganisme periculoase pentru corpul uman. Expertii in domeniu recomanda spalarea cu un dezinfectant pe baza de clor.

 

Germenii se pot ascunde si in bateria dusului. Daca sunteti plecati de acasa o perioada lunga de timp, nu uitati sa il lasati cateva minute pornit atunci cand va intoarceti. Nu intrati direct la dus, caci apa ramasa in el poate fi un loc primitor pentru germenii periculosi. O baie bine curatata si igienizata va proteja intreaga familie impotriva afectiunilor de diverse tipuri.

 

Orice suprafata din baie trebuie igienizata cu solutii speciale. Acolo se aduna fungi, virusi si bacterii nocive pentru oameni. E recomandat ca suprafetele din baie, din jurul chiuvetei, sa fie curatate de doua ori in fiecare saptamana. Nici cada din baie nu trebuie ignorata. Germenii se pot aduna in ea si ajung in corpul oamenilor dupa ce este atinsa. De asemenea, in cada pot ramane celule moarte din piele. Ele sunt contaminate cu diverse microorganisme si intra usor in organism inclusiv prin intermediul unor mici rani deschise pe care le putem avea.

 

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea