Newsletter

Detergent clor rufe Sano Javel 1 l

 

Cu acest detergent clor rufe Sano Javel 1 l puteti avea mereu siguranta utilizarii unui produs ce indeparteaza petele dificile. Produsul, disponibil si la recipient de 2 l si 4 l, este conceput special pentru spalarea rufelor, fiind imbunatatit cu clor. El dezinfecteaza si curata bine tesaturile. In acelasi timp, produsul distruge bacteriile, ciuperca si mucegaiul, avand un miros placut de lamaie. Un alt produs care contine clor este acest detergent Pepa clor 5 l, el fiind, de asemenea, solutia potrivita in orice operatiune de curatenie.

 

Cum sa speli cat mai bine rufele

 

Chiar daca folositi o masina de spalat performanta si un detergent bun, rufele necesita putina atentie pentru a fi spalate asa cum trebuie. E posibil ca, dupa spalare, ele sa aiba un miros neplacut si sa necesite inca o spalare. Masinile de spalat au si functia de spalare intensiva, o functie ce se poate dovedi foarte utila. De multe ori nu e folosita apa suficienta pentru acestea, ceea ce duce la aparitia mirosului neplacut.   

 

Folosind o cantitate mai mare de apa, in special la spalarea prosoapelor, masina de spalat va functiona si mai bine. Astfel, la un volum mare de rufe ce trebuie spalate, va veti asigura ca ele sunt curatate in profunzime. Rufele foarte murdare necesita adesea inmuiere si prespalare pentru a fi curatate la fel de bine de toata murdaria ce se strange pe ele. In aceasta categorie incadram prosoapele de bucatarie si in special prosoapele care sunt folosite la aragaz si cuptorul acestuia.

 

E recomandat ca prosoapele murdare sa fie spalate separat fata de rufele mai putin murdare. O alta solutie potrivita pentru evitarea mirosurilor este adaugarea de otet alimentar in compartimentul pentru balsam, alaturi de acesta. Este de evitat otetul balsamic deoarece el contine coloranti ce pot pata rufele deschise la culoare.

 

Pentru o spalare buna, e recomandata setarea unei temperaturi de minim 60 de grade Celsius. Desi pe unii detergenti veti vedea mentionat ca actioneaza bine si la temperaturi mai joase, e posibil sa nu obtineti rezultatele dorite. In special lenjeria intima necesita o temperatura mare de spalare pentru a fi curatata si igienizata asa cum trebuie. Dar, in acelasi timp, temperatura prea ridicata poate afecta tesatura rufelor. Din acest motiv, e recomandat sa cititi eticheta fiecarei tesaturi pentru a alege cel mai bun program de spalare.

 

In general, detergenttul lichid actioneaza mai bine asupra rufelor si este mai eficient. Un secret la care recurg multe femei atunci cand pun rufele in masina de spalat este sa adauge bicarbonat de sodiu in apa. Acesta regleaza PH-ul apei si confera o eficienta mai mare detergentului lichid folosit.

 

 

  


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea