Newsletter

 

Detergent gel concentrat Sano Multicleaner 4 l

 

Cu acest detergent gel concentrat Sano Multicleaner 4 l veti avea la dispozitie un produs profesional performant, care asigura eficienta dorita in orice incapere este folosit. El curata, igienizeaza si distruge ciuperca si mucegaiul din locuinta dumneavoastra. Produsele de acest tip sunt indispensabile in orice casa. Ne confruntam adesea cu problema mucegaiului si a diverselor tipuri de ciuperci, acestea putand sa ne puna multe probleme de sanatate. Pentru inlaturarea diverselor pete din baie si bucatarie, puteti folosi si detartrant Pepa 1 l.

 

Problemele aduse de mucegai

 

Pe langa problemele de sanatate, mucegaiul poate duce si la deteriorarea vizibila a interiorului unei locuinte. Exista multe cauze ale aparitiei mucegaiului intr-o casa. El este provocat si de umezeala prezenta in special in subsoluri sau de cea care ramane dupa ce o constructie este nou ridicata. Expunerea la mucegai duce la aparitia unor afectiuni pulmonare, slabeste sistemul imunitar si afecteaza sistemul nervos si pielea.

 

Persoanele care au un sistem imunitar slabit pot avea si mai mult de suferit din aceasta cauza. Mucegaiul are chiar capacitatea de a pune in pericol viata acestor persoane. Mucegaiul se poate raspandi prin spori, fiind alimentat de umezeala din jur. Sunt foarte multe simptome ce pot aparea ca urmare a inhalarii sporilor de mucegai. Cateodata, nici nu ne dam seama care este cauza aparitiei unor simptome.  

 

Printre ele se numara: oboseala, slabiciunea, sinuzita, durerea de cap, anxietatea, ameteala, disconfortul digestiv, greata, eruptia cutanata, rinita etc. Ciupercile sunt si ele periculoase in casele noastre. Ele ne pot afecta sub forma infectiilor, alergiilor si toxicitatii. Ciupercile pot sa provoace alergii severe, iar efectele acestor pot fi dintre cele mai neplacute.   

 

Odata instalat in casa dumneavoastra, mucegaiul este greu de inlaturat in totalitate de acolo. Solutia de acest tip propusa de noi este una dintre cele mai bune pe care le puteti folosi. Intr-o locuinta se pot dezvolta peste 270 de specii de mucegai. In plus, mucegaiul poate agrava afectiuni respiratorii precum astmul bronsic. Atunci cand atingem o suprafata contaminata de mucegai, putem observa chiar si in cateva ore efectele acestuia asupra corpului nostru.

 

Se va observa rapid aparitia unor simptome ca stranutul, rinoreea, inrosirea si lacrimarea ochilor. In pericol sunt in special copiii, caci ei ajung sa atinga numeroase suprafete din casa, inclusiv cele de la nivelul podelei sau din colturile incaperilor, acolo mucegaiul poate fi prezent din abundenta. Copiii si varstnicii au o imunitate scazuta si trebuie protejati cat mai bine impotriva efectelor mucegaiului. In folosirea produselor noastre, acordati grija maxima si instructiunilor de utilizare mentionate pe etichetele acestora.

 

 

 

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea