Newsletter

Detartrant Pepa 1 l

 

Acest detartrant Pepa 1 l este o solutie extraordinara pentru locuintele in care apa este dura si lasa in urma pete neplacute. In multe case apar urme de uzura a dispozitivelor folosite si pete care le fac sa aiba un aspect neplacut. Depunerile de calcar, rugina si petele lasate de sapun sunt toate probleme serioase care trebuie rezolvate cu detergentul potrivit. Toate aceste urme prezente pe obiectele sanitare pot fi inlaturate folosind acest produs eficient.

 

El nu este recomandat pentru obiecte emailate deoarece le poate deteriora. Nici amestecarea cu alte substante sau solutii nu este permisa deoarece efectul poate fi unul necorespunzator. Neintretinerea corespunzatoare a dispozitivelor din baie si bucatarie le poate scurta durata de utilizare destul de mult. Acestea au de suferit in special din cauza apei dure.

 

Dupa doar cateva luni de la cumpararea unei noi baterii de dus puteti avea surpriza ca ea sa nu mai mearga asa cum trebuie. Pe langa produsele special concepute pentru a elimina calcarul din el, acesta poate fi curatat si cu otet. Se stie ca otetul este foarte eficient pentru curatarea depunerilor de calcar din baie si bucatarie.

 

Atunci cand iti amenajezi o casa folosind cele mai bune produse, nu puteti risca sa le lasati la voia intamplarii. Ele sunt afectate pe termen scurt de apa dura. Daca acest lucru se intampla, trebuie sa interveniti imediat si sa le curatati cu solutii eficiente. Cu cat veti lasa mai mult timp sa treaca fara sa le curatati, cu atat mai mult se va deteriora aspectul lor.

 

Intretineti-va dusul asa cum trebuie

 

Daca aveti un dus fixat in perete, exista solutii de curatare si pentru acesta. Puteti umple o punga cu apa calda si otet si sa o aplicati pe dus, scufundandu-l in lichid. Dupa cateva ore, acesta se va curata de calcar si alte depuneri ce ii afecteaza eficienta. In capatul de dus se pot depune si bacterii, printre ele numarandu-se Mycobacterium avium. Aceasta este responsabila de crearea unor probleme pulmonare.

 

Un dus neintretinut poate sa trimita in sistemul respirator al oamenilor milioane de germeni periculosi. E recomandat ca, dupa ce faceti dus, sa tineti fereastra deschisa pentru a aerisi bine incaperea si a scadea nivelul umiditatii din interior. Baia poate fi un mediu periculos pentru sanatate atunci cand nu este dezinfectata si curatata in mod regulat. Folosind produse precum detartrant WC Sano Bon 750 ml  si  detergent pudra anticalcar Asevi 1 kg, totul va fi intretinut la cele mai bune standarde.

 

 

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea