Newsletter

Rezerva detergent covoare Sano Carpet Refill 500 ml

 

Un produs precum aceasta  rezerva detergent covoare Sano Carpet Refill 500 ml este indicat pentru cei care folosesc des produsele noastre si vor sa obtina un pret cat mai bun pentru ele. Veti fi surprinsi sa aflati cate aspecte sunt neglijate atunci cand curatam covoarele insuficient si nu le aspiram asa cum trebuie. Ele sunt unele dintre cele mai importante obiecte din locuintele noastre si trebuie sa le acordam grija maxima.

 

Grija corespunzatoare este acordata covoarelor atunci cand limitam murdaria care intra in ele. O putem limita si prin curatarea si aspirarea lor mai deasa. Folosirea unor produse specializate este un alt principiu important al unei curatenii temeinice in propria locuinta. Ideal este sa puteti scoate mocheta sau covorul din casa si sa le duceti la spalatorie sau la o firma specializata pentru a fi spalate.

 

Totusi, folosind produsele potrivite de curatare a covoarelor, veti suplini performantele mai slabe ale aspiratorului dumneavoastra. Un covor din fibre sintetice se curata mai usor atunci cand treceti cu aspiratorul peste el in directii diferite. Acordati atentie sacului aspiratorului deoarece, daca el este plin, eficienta aparatului scade simtitor. Atunci cand folositi substante speciale de inlaturare a petelor, aveti grija ca ele sa nu decoloreze covorul.

 

Urmati strict instructiunile oferite de producator, dar si instructiunile mentionate pe recipientul solutiei utilizate. Orice zona a covorului sau mochetei pe care varsati ceva trebuie curatata imediat. Cu cat acea substanta sta mai mult pe covor, cu atat mai mult il afecteaza ea. Daca pe covor scapati mancare, ea se inlatura cu ajutorul unei linguri sau cu un cutit, fara a freca zona respectiva cu acel obiect.

 

Atunci cand cumparati un aspirator, cautati unul cu putere mare. Acesta trebuie sa fie dotat cu cat mai multe perii specializate. Ele sunt importante pentru curatarea tuturor zonelor din casa. Desi in unele tari se practica acest lucru, pe covorul din casa nu trebuie sa calcati cu pantofii. Acestia vor lasa urme si mizerie pe tesatura. Intr-o locuinta e bine ca partile de covor aflate sub mobila sa fie atent urmarite. Puteti schimba pozitia mobilei din cand in cand sau chiar intoarce covorul pentru a evita deteriorarea anumitor puncte ale acestuia.

 

Produsele pe care noi le comercializam au fost atent elaborate pentru a avea eficienta maxima. Ele protejeaza tesatura, indiferent de tipul ei. Datorita lor, covoarele dumneavoastra vor fi utilizate mult timp, pastrandu-si aspectul initial. 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea