Newsletter

Detergent concentrat covoare Sano Cr 101 10 l

 

Pentru curatarea eficienta a covoarelor si mochetei, va oferim acest detergent concentrat covoare Sano Cr 101 10 l care poate curata orice astfel de suprafata din casa dumneavoastra. Produsul se foloseste inclusiv pentru masinile monodisc de curatat covoare si mocheta. Cu ajutorul lui, veti prelungi durata de utilizare a covoarelor si mochetei, chiar si atunci cand in acea incapere este trafic intens.

 

Acest lucru depinde de perseverenta cu care le curatati in mod constant. Nu este foarte complicat sa curatati covoarele sau mocheta si nu e nevoie neaparat de o tehnologie de ultima ora. Dar e important sa aveti un produs de curatat bun. El poate sa patrunda in adancimea tasaturii si are capacitatea de a o trata perfect impotriva mizeriei. Covoarele cu tesatura artificiala rezista mai bine in fata petelor si murdariei, acestea fiind tratate special pentru a trece proba timpului.

 

Nu e de ajuns aceasta calitate, caci un covor neingrijit se va deteriora mult mai repede decat va inchipuiti. Inainte de a se rupe, un covor devine urat si isi pierde culorile. Specialistii in domeniu ne sfatuiesc sa nu umblam cu picioarele goale pe covoarele din casa. Corpul poate lasa in urma anumite lichide care ulterior vor atrage murdaria pe acele covoare. In cadrul operatiunii de curatare, se recomanda folosirea unui filtru de aspirator de tip HEPA.

 

Filtrul aspiratorului trebuie si el schimbat des. In caz contrar, acesta va lasa in urma particule de mizerie. Daca se intampla sa varsati ceva pe covor, nu frecati insistent cu carpa acea zona. Puteti sa o deteriorati sau sa lasati urme vizibile pe ea. Daca aveti posibilitatea, curatati covorul prin metoda de injectie-extractie, folosind echipament profesional si un produs din gama detergent covoare Sano Carpet Plus 2 in 1 600 ml.

 

Daca operatiunea de curatare nu este executata cum trebuie, puteti lasa in urma detergent si apa. Acestea vor afecta tesatura covorului. Macar din cand in cand, e indicat sa chemati in ajutor personal specializat. Oricat de mult am vrea, nu vom reusi sa curatam covoarele si mochetele asa cum o face o firma specializata. Cu ajutorul unor echipamente de mare putere, angajatii ei pot sa le redea stralucirea initiala si prospetimea dorita.

 

Utilizarea unor produse profesionale este un alt avantaj pe care firmele de curatenie il au. Tehnologia lor este cea care face diferenta atunci cand e necesara o curatare temeinica a mochetelor si covoarelor din orice locuinta.

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea