Newsletter

 

Detergent articole din piele Sano Leather Care 500 ml

Acest detergent articole din piele Sano Leather Care 500 ml ofera protectia necesara oricarui articol din piele gasit in casa dumneavoastra. El curata si intretine foarte bine canapelele si scaunele  din piele, fotoliille, gentile si incaltamintea din piele. Dat fiind faptul ca pretul produselor din piele adevarata este destul de ridicat, aveti nevoie de un produs care va poate ajuta sa le mentineti in cea mai buna stare si sa le folositi o perioada cat mai lunga de timp. Produsele din piele necesita o atentie deosebita. Odata deteriorata, pielea nu va mai putea fi readusa la starea ei initiala.

Unele obiecte din piele folosite de noi zi de zi pot capata o patina speciala a timpului. Altele, insa, nu raman in starea lor initiala. Nu veti putea repara complet zgarieturile sau gaurile cauzate de obiectele ascutite, iar atentia este foarte importanta atunci cand aveti astfel de obiecte. Canapelele si scaunele de birou din piele sunt cel mai mult expuse acestor pericole semnificative. In timp, pielea poate suferi un proces de imbatranire daca nu este intretinuta cu ajutorul unor produse specializate, asa cum sunt si aceste lavete pentru curatarea pielii Sano Leather Care Wipes 20 de bucati.

Cum sa intretineti o geanta din piele

De exemplu gentile de piele trebuie sa aiba mereu un aspect impecabil. Acest criteriu conteaza cel mai mult in cazul lor. Printre cele mai scumpe genti sunt cele facute din piele de crocodil. Nu le puteti schimba foarte des si faceti o astfel de investitie destul de rar. Curatarea gentilor din piele se face cu produse specializate. In caz contrar, pielea poate capata un aspect inestetic, ceea ce ar distruge intreaga geanta, chiar daca ea nu este rupta.

La curatarea gentilor, aveti grija sa evitati cataramele si alte accesorii din diferite metale. Ele se pot decolora la contactul cu substantele folosite. Din cand in cand, e indicat sa stergeti geanta cu un material textul uscat si moale. Astfel, aspectul original al pielii va fi pastrat o perioada lunga de timp. Gentile din piele trebuie ferite de apa. Desi pielea este rezistenta la apa, ea poate fi deteriorata de actiunea acesteia. Exista chiar si creme pe baza de ceara de albine care, aplicate pe geanta, tin apa la distanta chiar si pe vreme ploioasa. Atunci cand pastrati geanta intr-un dulap, aveti grija ca ea sa fi umpluta cu ceva. Puteti folosi ziare sau unele articole de imbracaminte. De asemenea, geanta trebuie introdusa in cutia ei originala pentru a o feri de umezeala si alti factori nocivi.

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea