Newsletter

 

Detergent covoare Sano Carpet Plus 2 in 1 600 ml

Acest detergent covoare Sano Carpet Plus 2 in 1 600 ml aduce numeroase beneficii in casa dumneavoastra si va ajuta sa intretineti covoarele in mod eficient. El se prezinta sub forma de spray pe baza de spuma. Se poate aplica pe toate tipurile de covoare fara a deteriora tesatura. Produsul asigura protectie maxima impotriva plosnitelor de praf. El nu contine pesticide si este sigur pentru sanatatea oamenilor.

Prezenta plosnitelor in tesatura covorului dumneavoastra nu este deloc binevenita. Ele pot afecta covorul, dar elimina si substante ce se dovedesc nocive pentru sanatatea oamenilor. Plosnitele sunt greu de observat. Cele de praf nu stau mereu in covoare pentru ca multe dintre covoarele din locuinte sunt sintetice. Ele pot sta si in locuri in care au stat alte tipuri de insecte, in special daca acestea sunt deja moarte.

In trecut, impotriva plosnitelor se folosea DDT, insa produsul a fost scos din circulatie deoarece era toxic si dauna mediului inconjurator. Acum, aveti la dispozitie o solutie mai simpla si eficienta in produsul nostru. Pericolul plosnitelor nu trebuie ignorat, caci ele va pot musca si au capacitatea de a provoca umflaturi ale pielii si mancarimi. Cu timpul, daca le ignorati, veti scapa tot mai greu de ele.

Combaterea plosnitelor se face eficient atunci cand le detectati din timp. Puteti recurge la unele masuri preventive care va ajuta in acest scop. In primul rand, e bine sa verificati in mod regulat mobila, plintele din casa si alte colturi ale camerelor pentru a vedea daca acolo gasiti oua de plosnite. Ele obisnuiesc sa depuna oua la imbinarile dintre elementele mobilei sau in covoare. De aceea, e recomandat sa aspirati covoarele destul de des pentru a evita inmultirea plosnitelor.

Solutile de curatare propuse de noi, cele din gama detergent covoare Sano Carpet Trigger 500 ml   au capacitatea de a actiona eficient impotriva mizeriei. Inlaturand praful si mizeria din tesaturile covoarelor, veti reusi sa evitati prezenta plosnitelor in ele. Aceste insecte parazite se hranesc cu sangele oamenilor si supravietuiesc uneori in conditii destul de grele. Plosnitele se pot gasi oriunde locuiesc oameni.

In special familiile cu copii mici trebuie sa fie atente deoarece ei se joaca mult pe jos, atingand tesatura covorului destul de des. Muscaturile plosnitelor pot avea efecte periculoase asupra lor depoarece corpul unui copil mic nu este destul de bine imunizat. El este expus alergiilor si inflamatiilor de diverse tipuri si trebuie ferit cat mai mult de astfel de insecte.  

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea