Newsletter

Detergent covoare Sano Carpet Trigger 750 ml

Un astfel de detergent covoare Sano Carpet Trigger 750 ml reuseste sa va scape de multe neplaceri in casa. El se prezinta sub forma de recipient cu pulverizator si are rolul de a indeparta chiar si petele dificile pe care nu reusiti sa le scoateti cu alte produse. Cu ajutorul produsului recomandat de noi veti putea neutraliza mirosurile neplacute, veti igieniza covoarele si tineti praful la distanta.

El se poate folosi si pe tapiterii, avand eficienta ridicata atat in cazul fibrelor naturale, cat si in cazul celor sintetice. Covoarele pe care le aveti in casa merita toata atentia din partea dumneavoastra. Ele pot crea numeroase probleme de sanatate daca nu sunt curatate si igienizate in mod constant. Specialistii in domeniu sunt ingrijorati inclusiv in legatura cu calitatea aerului respirat de cei care locuiesc acolo.

Sub ele se poate forma si mucegai, in special atunci cand in casa respectiva exista multa umezeala. Mucegaiul si chiar unele ciuperci se dezvolta bine si in prezenta mizeriei. Covorul poate atrage numeroase particule ce cauzeaza afectiuni respiratorii si alergii, acesti din urma factori fiind numiti alergeni. Totusi, e  bine de stiut ca un covor curatat mereu si igienizat are capacitatea de retine acesti alergeni si de a-i impiedica sa ajunga in aer.

Un covor bine intretinut trebuie aspirat de 1-2 ori in fiecare saptamana si curatat in profunzime in mod regulat. Daca el este de calitate, atunci il veti folosi o perioada indelungata de timp.  Calitatea unui covor si durata lui de viata sunt date si de modul in care stim sa avem grija de el si sa il curatam cu produse profesionale precum acest detergent mochete, covoare, tapiterii Spotex 2 750 ml si sampon mochete, covoare si tapiterii Tapi Shampoo 5 litri.

In general, avem tendinta de a ignora mocheta sau covorul din casa deoarece paticulele daunatoare care se aduna in ele nu sunt vizibile. Le spalam mai bine numai atunci cand vine primavara si uitam de ele apoi tot anul, limitandu-ne doar la operatiunea de aspirare a prafului. Orice pata trebuie curatata imediat, guma de mestecat nu trebuie lasata pe covor, iar mirosurile neplacute ar trebui sa ne ingrijoreze mai mult. Aceste sfaturi le veti primi de la orice specialist in domeniu. De ele trebuie sa tineti seama atunci cand doriti sa aveti o casa bine igienizata. Prin folosirea unor produse profesionale, veti vedea ca este o diferenta vizibila fata de alte situatii din trecut cu care v-ati mai confruntat. 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea