Newsletter

 

 

Produs pentru indepartarea gumei de mestecat Taski Tapi Gum 500 ml

 

Cu acest produs pentru indepartarea gumei de mestecat Taski Tapi Gum 500 ml veti putea elimina cu usurinta guma de mestecat de pe covoare si mochete, fara a le deteriora. Cu totii stim ca guma de mestecat este greu de scos de pe aceste suprafete. Daca nu scapati de ea la timp, covoarele si mocheta dumneavoastra vor avea un aspect inestetic si se vor deteriora mai repede.

Produsul este la fel de eficient in cazul tapiteriilor. El actioneaza prin inghetare, fara a afecta fibrele textile ale suprafetelor pe care este aplicat. Ideal este sa nu aveti de-a face cu asemena probleme in locuinta dumneavoastra, insa daca se intampla un astfel de accident, puteti recurge si la alte metode eficiente.

Pe langa produsul recomandat de noi, aveti posibilitatea de a folosi tot metoda inghetarii, insa pusa in aplicare altfel. Pus si simplu, luati o punga cu gheata si puneti-o peste acea suprafata. In urma inghetarii, guma se poate inlatura cu usurinta. Metoda functioneaza atunci cand guma nu reuseste sa intre in adancimea tesaturii respective. Inainte de a trece la pasul urmator, asigurati-va ca guma este bine inghetata, nu doar rece. Altfel, intreaga operatiune poate fi compromisa.  

O puteti desprinde de pe covor, mocheta sau tapiterie cu ajutorul unui cutit sau cu o spatula de metal. Nu incercati sa o inlaturati pe toata odata, ci pe fragmente cat de mici posibil. Pe zonele care nu se curata bine de la inceput aplicati din nou gheata si repetati procedura. Ulterior, daca acel loc unde a fost guma ramane patat, aveti la indemana o solutie la fel de simpla. Puteti sa puneti otet pe un prosop si sa frecati usor acea zona inestetica. Otetul va ajuta la eliminarea oricarei astfel de pete ce poate ramane in urma. Pentru suprafete precum covorul sau mocheta aveti la dispozitie si produse precum acest detergent mochete, covoare, tapiterii Spotex 2 750 ml si sampon mochete, covoare si tapiterii Tapi Shampoo 5 litri.

Petele de guma de pe covoare si mochete se pot inlatura si  cu ajutorul unor anumite tipuri de ulei. Ne referim aici la uleiul de eucalipt si la cel de masline. De folos poate fi si untul de arahide. Trebuie sa aveti grija, insa, deoarece unele dintre ele pot decolora tesatura respectiva. Asadar, este mai bine sa testati acel ulei mai intai pe o suprafat mai mica. Ea nu trebuie sa fie intr-o zona vizibila a covorului sau mochetei. E mult mai neplacut sa il aplicati de la inceput pe o zona mare deoarece ati putea decolora acea zona.

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea