Newsletter

Lavete pentru curatarea pielii Sano Leather Care Wipes 20 de bucati

 

Aceste lavete pentru curatarea pielii Sano Leather Care Wipes 20 de bucati sunt imbibate cu o solutie speciala. Ea actioneaza imediat asupra suprafetelor de acest fel. Orice tip de pata va fi inlaturat prompt, iar materialul isi va recapata stralucirea cu care sunteti obisnuiti. O canapea din piele este un produs deosebit pe care il achizitionam cu greu. Pretul ei ne face sa ne gandim foarte bine la intretinerea acesteia.

 

O locuinta in care se gaseste o canapea din piele impune respect si admiratie oricarui vizitator. Dar ea este mai greu de intretinut decat una tapitata. E adevarat ca pielea nu retine atat de mult praf si se poate spala imediat daca varsam ceva pe ea. Intretinerea ei corespunzatoare se face conform indicatiilor producatorului.

 

Ca si alte obiecte din casa, canapeaua nu trebuie expusa razelor directe ale soarelui. Daca pielea va fi expusa razelor ultraviolete, ea se va deshidrata si se poate crapa in timp. In plus, canapeaua isi va pierde si culoarea ei naturala. Aceleasi precautii trebuie luate si in privinta unor alte surse de caldura din propria dumneavoastra locuinta. Ele trebuie tinute la o distanta destul de mare de canapeaua din piele.

 

Daca se intampla sa varsati mult lichid pe aceasta, nu folositi uscatorul de par pentru a o usca. Evitati expunerea ei la soare in acest scop. Daca se intampla sa apara mici crapaturi, ele trebuie tratate prompt de specialisti in domeniu. Nu este recomandat sa va apucati de reparatii, oricat de simple ar putea sa para ele.

 

Atunci cand vreti sa o curatati, utilizati aspiratorul, iar apoi puteti sterge suprafata cu aceste servetele umede special concepute pentru a actiona benefic asupra pielii. Ultima etapa poate consta in curatarea suprafetei cu o carpa moale, uscata si deschisa la culoare. O carpa inchisa la culoare poate pata canapeaua. Trebuie sa stiti ca praful este unul dintre cei mai mari inamici ai canapelelor din piele. El nu trebuie lasat sa se depuna caci poate altera materialul si il va imbatrani prematur.

 

Ideea conceperii servetelelor speciale a venit tocmai din aceasta necesitate. Ele curata in profunzime si confera stralucirea dorita canapelei dumneavoastra. Evitati folosirea unor substante neautorizate sau a unor produse concepute pentru alte suprafete si materiale. In cazul in care aveti o canapea tapitata, puteti utiliza acest detergent mochete, covoare, tapiterii Spotex 2 750 ml.  Fiecare tip de canapea necesita o solutie individualizata pentru operatiunile de curatare si intretinere.

 

  

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea