Newsletter

 

Sampon mochete, covoare si tapiterii Tapi Shampoo 5 litri

 

Pentru curatarea temeinica a locuintei, acest sampon mochete, covoare si tapiterii Tapi Shampoo 5 litri este cea mai buna alegere. Solutia concentrata prezentata la recipient de 5 litri este concentrata, iar curatarea pe care o veti face acestor suprafete va va convinge de eficienta ei. Aceasta solutie curata toate tipurile de mochete, covoare si tapiterii, protejand foarte bine tesaturile si materialul.

 

Tehnologia de dezodorizare activa ajuta la neutralizarea eficienta a mirosurilor neplacute. Acestea se pot forma de-a lungul timpului din cauza neintretinerii corespunzatoare a suprafetei. Samponul special conceput descompune sursa acestora si confera o prospetime de durata. Astfel, ambientul este curat si frumos mirositor intotdeauna.

 

Samponul se dozeaza in cantitatea minima de 300 ml la fiecare 10 litri de apa. Covoarele si mocheta din casa dumneavoastra trebuie intretinute cat mai bine. Acestea nu sunt schimbate prea des si necesita o grija sporita. Costul inlocuirii lor ar fi prea mare, insa este mai usor sa le intretineti. Datorita solutiilor de curatare bine alese, tapiteria, covoarele si mocheta nu vor fi o povara asupra bugetului familiei dumneavoastra.

 

Cum sa aveti grija de covoare

 

E bine de stiut ca in cazul unor covoare din lana, ele nu trebuie aspirate timp de trei luni. In caz, contrar, aceste pot fi deteriorate. Pentru covoarele sintetice, aspiratorul nu trebuie folosit in primele doua saptamani de utilizare a acestora. In cadrul operatiunii de curatare, evitati sa folositi apa din abundenta si alegeti un asemenea tip de sampon special conceput pentru covoare, mochete si tapiterii.

 

Metoda poate fi completata foarte bine si prin folosirea acestui detergent mochete, covoare, tapiterii Spotex 2 750 ml. Covoarele din lana se curata cel mai bine vara. Lana tinde sa absoarba multa apa, iar covorul trebuie lasat sa se usuce cat mai bine, ceea ce iarna nu este posibil. De multe ori, pe asemenea suprafete apar pete nedorite si greu de inlaturat. Petele solubile in apa se pot curata mai usor, folosind o combinatie de otet, apa si detergent special.

 

Pentru petele de grasime sau ceara este indicata folosirea unui servetel sau a unei hartii. Cu totii cunoastem aceasta metoda, ea implicand folosirea unui fier de calcat peste servetel sau hartie. In acest mod, pata de grasime va disparea imediat de pe covor. Petele diferite necesita solutii diferite. Cele de oja sau provocate de lac de unghii necesita aplicarea acetonei cu o carpa moale. Ulterior, zona petei se spala si cu detergent special pentru a va asigura ca nu mai ramane nicio urma.   

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea