Newsletter

Solutie pentru rosturi Asevi 500 ml

 

Cu aceasta solutie pentru rosturi Asevi 500 ml puteti avea mereu siguranta ca baia, bucataria sau holul din locuinta dumneavoastra sunt intretinute in mod corespunzator. Solutia este un detergent special conceput pentru a curata rosturile podelelor si peretilor faiantati. Desi nu par a fi murdari la o prima privire, acesti pereti ascund multa mizerie in rosturi.

Se stie ca peretii pe care aplicam faianta se curata mai usor si necesita mai putina intretinere decat cei vopsiti cu vopsea lavabila. Totusi, in timp, faianta se poate pata sau deteriora din cauza substantelor care intra in contact cu ea. Deosebit de expuse la acumularea de materii straine si pete sunt rosturile dintre placi. Din cand in cand, nu uitati sa dati cu aspiratorul inclusiv pe aceste suprafete si sa le curatati cu detergent pentru baie Sano Bon Active Foam Fresh 750 ml, iar astfel veti evita problemele ulterioare.

Stergerea cu o carpa umeda pe care aplicati detergent este foarte importanta si ea. Dupa aceasta etapa, placile de faianta sau podelele lucioase din gresie trebuie lasate sa se usuce. In cazul peretilor, este necesara si stergerea lor cu o carpa uscata care sa inlature urmele de umezeala care se pot forma pe astfel de suprafete.

In timp, chitul dintre rosturi isi poate schimba si el culoarea din cauza expunerii la mizerie si praf. Uneori, schimbarile de culoare sunt radicale, in special atunci cand el are o culoare mai deschisa. Exista si substante speciale care sigileaza aceste rosturi, insa ele va pot afecta bugetul destul de mult. O solutie mai simpla este folosirea acestei solutii pentru rosturi. Eficienta ei este garantata, iar rezultatele vor fi vizibile inca de la primele utilizari.

Pentru o mai buna intretinere a unor astfel de suprafete, ar fi indicata respectarea unor sfaturi utile in aceasta privinta. Pentru a le intretine asa cum trebuie, suprafetele cu gresie sau faianta trebuie aspirate si curatate de praf in fiecare zi. Daca nu este inlaturat, praful se poate transforma in urme lipicioase de murdarie. Ne referim aici la spatiile din bucatarie, acolo unde aburul si grasimea de la mancaruri se pot adauga la factorii ce influenteaza asemenea suprafete.

Mizeria depusa pe suprafetele umede este si ea un pericol pentru ele. Mai mult, in timp exista si pericolul formarii de mucegai in colturi sau spatii ascunse ale baii, holului sau bucatariei dumneavoastra. Asadar, utilizarea unor produse profesionale va fereste de astfel de probleme si asigura o igiena corecta in orice locuinta.    


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea