Newsletter

Detergent mochete, covoare, tapiterii Spotex 2 750 ml

 

Noul detergent mochete, covoare, tapiterii Spotex 2 750 ml ajuta la inlaturarea eficienta a unor pete dificile pe care nu le puteti evita, oricat de mult ati incerca. In propria locuinta va puteti confrunta adesea cu pete care persista pe fotoliu, canapea, covoare sau mocheta. Aceasta solutie universala in solutie apoasa a fost conceputa special pentru a putea indeparta cu succes majoritatea tipurilor de pete de pe tapiterii, mocheta si covoare.

 

Astfel, veti indeparta eficient petele de vin, suc, ceai, cafea sos de rosii sau chiar de sange. Daca tapiteria din casa sau covoarele de pe jos nu sunt curatate si igienizate in mod curent, acestea pot emana, in timp, mirosuri neplacute pentru cei care locuiesc acolo. Este preferabil ca, atunci cand doriti sa faceti curatenie generala in propria locuinta, sa apelati la o firma specializata.

 

Angajatii ei folosesc produse profesionale, au tehnologie de ultima ora la dispozitie si stiu cel mai bine ce trebuie facut in fiecare caz in parte. O curatare temeinica se face prin metoda injectie-extractie. Ea curata in profunzime si confera prospetime covoarelor si tapiteriei din casa dumneavoastra. Canapelele si fototoliile pot reprezenta adevarate provocari pentru oricine. O intretinere ca la carte este facuta si prin folosirea acestui aerosol pentru mochete si tapiterii Tapi Spotex 1 500 ml.

 

Un detergent precum cel prezentat poate oferi rezultate foarte bune si durabile in timp. Acesta protejeaza tesatura in profunzime si ajuta la marirea duratei de viata a unor astfel de obiecte. Daca nu veti folosi produsele potrivite, este posibil sa deteriorati aceste obiecte de mobilier si sa fie nevoie de inlocuirea lor mai rapida. Folosind detergentul nostru, culorile mochetelor si tapiteriilor din casa vor fi din nou vii, asa cum erau la inceput, cand ele erau noi.

 

Covoarele sunt curatate mai rar, caci, trebuie sa recunoastem faptul ca de multe ori folosim doar aspiratorul cand facem curatenie generala. Dupa aplicarea acestei solutii universale nu va trebui sa frecati mult timp covorul pentru a inlatura petele. Ea trebuie lasata sa actioneze putin si apoi puteti trece la urmatoarea etapa a inlaturarii petelor care va deranjeaza.

 

Intretinerea corespunzatoare a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor le mentine in stare foarte buna o perioada lunga de timp. Uzura canapelei se va cunoaste dupa o perioada, iar vizitatorii dumneavoastra vor observa acest lucru. Cel mai bine este sa aveti o husa detasabila pusa pe canapea, aceasta prezentand avantajul de a se putea spala si de a proteja toata suprafata canapelei. In plus, daca doriti sa protejati fotoliile, scaunele tapitate si canapeaua impotriva factorilor nocivi, este indicat sa aspirati in mod regulat praful de pe acestea.     

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea