Newsletter

Aerosol pentru mochete si tapiterii Tapi Spotex 1 500 ml

 

Cu acest aerosol pentru mochete si tapiterii Tapi Spotex 1 500 ml, nicio pata nu va va pune probleme majore atunci cand ea apare pe tapiterii sau mochete. Adeseori, observam ca pe aceste suprafete sunt vizibile diverse tipuri de pete, unele mai inestetice decat altele. Detergentul pe care vi-l prezentam inlatura cu eficienta maxima petele de creion, ruj de buze, ulei, crema de ghete sau chiar smoala.

Dupa aplicarea lui, tapiteria dumneavoastra va fi iar ca noua. El se aplica usor si actioneaza in scurt timp de la aplicare pe suprafata respectiva. Pulverizarea solutiei trebuie sa se faca de la o distanta de circa 15 cm. Dupa ce este lasat sa actioneze putin timp, zona se tamponeaza cu un servetel absorbant. Directia de tamponare trebuie sa fie dinspre exteriorul spre interiorul petei. In plus, petele dificile de pe aceste suprafete pot fi inlaturate cu succes si cu ajutorul unui detergent mochete, covoare, tapiterii Spotex 2 750 ml.

Cum sa mentineti tapiteria in cea mai buna stare

Tapiteria din casa dumneavoastra va fi in cea mai buna forma daca o intretineti in mod corespunzator. Multi oameni opteaza pentru huse speciale facute pentru fotolii si canapele, dar acestea nu au aceeasi estetica precum tapiteria originala aflata pe ele. Atunci cand dati cu aspiratorul in toata casa, nu uitati obiectele din tapiterie.

Chiar daca nu se vede, praful e acolo si intra in adancimea tesaturii. Urmarea este scaderea duratei de viata a tapiteriei si uzarea ei prematura. Este bine de stiut si ca obiectele din tapiterie nu trebuie tinute in lumina directa a soarelui. Daca le aveti plasate chiar la fereastra si soarele ajunge la ele, ar fi timpul sa le mutati din acel loc. Razele ultraviolete ale soarelui sunt cel mai mare dusman al mobilei si tapiteriei.

Exista si substante speciale care se aplica pe tapiterie pentru a o proteja impotriva petelor. Acestea protejeaza inclusiv impotriva razelor ultraviolete. De fiecare data cand varsati un lichid pe tapiterie sau pe mocheta, el trebuie curatat imediat cu un servetel sau cu o carpa uscata. Altfel, acesta va intra in tesatura si va ramane acolo, conferind un aspect neplacut mobilei dumnevoastra.

Un efect nociv asupra tapiteriei dumnevoastra il are si fumul. Ne referim aici la fumul de tigara si la fumul provenit din bucatarie. Tapiteria trebuie tinuta cat mai mult posibil departe de fum deoarece ea absoarbe acest miros neplacut. In timp, o locuinta poate avea un miros respingator tocmai din aceasta cauza. O intretinere constanta si facuta asa cum trebuie va va mentine tapiteria in cea mai buna stare si ii va conferi o durata de utilizare foarte lunga.   

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea