Newsletter

Detergent mochete si tapiterii Tapi Extract 5 litri

Cu acest detergent mochete si tapiterii Tapi Extract 5 litri veti curata de fiecare data mochetele si tapiteriile la cele mai inalte standarde. Produsul este deosebit de eficient atunci cand este folosit cu metoda injectie-extractie, oferind o dezodorizare activa.

Detergentul neutralizeaza sursele de mirosuri neplacute si, in acelasi timp, improspateaza ambientul unei locuinte sau al unui spatiu de birouri. O locuinta sau un spatiu in care lucreaza multi oameni pot fi expuse unor pericole diverse, in functie de mai multi factori.

Pericolele mochetei murdare

Mocheta murdara dintr-un spatiu interior poate aduce pericole pentru sanatatea oamenilor. Mocheta si covoarele, in general, acumuleaza milioane de particule de mizerie, praf, dar si microorganisme periculoase pentru sanatatea oamenilor. In special atunci cand ei circula intens pe aceste suprafete, toate sunt impregnate cu mizerie si particule periculoase.

Putem aduce din exterior, fara sa stim, substante chimice, poluanti, par de animale si materii fecale provenite de la acestea. In special substantele chimice raman acolo mult timp atunci cand sunt curatate superficial. In aceasta privinta intervine detergentul Tapi Extract, a carui actiune este foarte puternica si eficienta in orice conditii.

Praful care ramane in mocheta si covoare poate contine urme de metale grele, de plumb si alte substante nocive pentru sanatatea oamenilor. Ele pot afecta inclusiv pe termen lung numeroase sisteme ale corpului uman. Orice angajator doreste sa aiba angajati sanatosi, care sa nu fie expusi unor riscuri profesionale.

Din cauza intretinerii necorespunzatoare a mochetei din spatiile de birouri, ei pot face afectiuni ale sistemuui respirator sau alergii. Cele mai intalnite probleme respiratorii sunt bronsita si astmul bronsic. In plus, daca cineva este alergic la praf sau la alte particule din mocheta, acea persoana poate suferi si un soc anaflactic. O astfel de reactie extrema a corpului uman este foarte periculoasa si poate pune in pericol viata cuiva.

Mochetele murdare pot ascunde si fungi sau diferite ciuperci care afecteaza, in timp, inclusiv pielea. Ele pot provoca eruptii cutanate si iritatii ale pielii. O alta problema de care se lovesc angajatorii este data de particulele de mancare care raman in tesatura mochetei dintr-un birou. In mod inevitabil, angajatii vor manca in spatiul de lucru de la birou si vor scapa mancare pe jos, oricat de mult ati vrea sa evitati acest lucru.

Chiar daca ea este curatata imediat, unele resturi de mancare pot ramane in mocheta mult timp. Din aceasta cauza, ele se vor descompune acolo si vor da nastere unor mirosuri neplacute. Formarea mucegaiului pe mocheta si sub aceasta este un alt pericol semnificativ cu care va puteti confrunta la birou. El poate proveni din umiditatea excesiva provenita de la lichidele varsate.

In plus, mucegaiul se poate devolta si in spatii care nu sunt ventilate corespunzator sau acolo unde sunt diferente mari de temperatura intre incaperi. Multi oameni opteaza pentru mocheta in spatiile de birouri deoarece ea ofera confort si izolare termica buna. In special acolo unde au acces si animalele este nevoie de precautie maxima.

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea