Newsletter

Detergent lichid anticalcar pentru masina de spalat Sano Anti Kalk 500 ml

 

Acest detergent lichid anticalcar pentru masina de spalat Sano Anti Kalk 500 ml ajuta la indepartarea depunerilor de calcar din masina de spalat rufe. El contribuie si la intretinerea periodica a masinilor de spalat rufe sau vesela. Tot mai multi oameni isi cumpara astfel de masini montate in bucatarie pentru a scapa de chinul spalarii vaselor.

 

Masina de spalat vase – sfaturi de intretinere

 

Acest aparat electrocasnic va functiona bine atat timp cat il intretineti asa cum trebuie. Duritatea apei il poate afecta destul de mult. In general, se recomanda folosirea unui deteregnt sub forma de tablete. Masina de spalat vase trebuie reglata astfel incat sa tineti cont de duritatea apei din zona dumneavoastra.

 

Pe langa detergent, e nevoie si de o solutie de clatire. Ea va face toate vasele sa straluceasca. Bineinteles, nu uitati sa adaugati detergentul lichid special pentru a o proteja de depunerile de calcar. Masina de spalat vase are o vana speciala cu functie de autocuratare. Totusi, ea necesita atentia dumnevoastra, din cand in cand.

 

Otetul actioneaza foarte eficient daca este turnat pe fundul masinii si executati un program de spalare obisnuit. In plus, mai puteti curata garniturile usii cu o pensula moale. Ea va inlatura mizeria care poate ajunge acolo. Daca vreti sa o igienizati, puteti scoate elementele ei interioare pentru a le curata individual.

 

In vederea inlaturarii grasimii, aveti la dispozitie detergent pentru aragaz si cuptor Sano Forte Plus Trigger 750 ml, detergent pentru aragaz Sano DG 721, 4 litri sau detergent pentru cuptor cu microunde Sano Microwave 750 ml. Suportul pentru ustensile si cosul de vase se vor scoate si se vor spala, de asemenea, foarte bine.

 

Dupa ce executati aceasta operatiune, priviti cu atentie partea de jos a masinii. Acolo se pot depune resturi si mizerie. Ele rezulta in urma programului de spalare executat de masina. Bratul de pulverizare a apei necesita si el o atentie speciala. De asemenea, gratarul si filtrul au nevoie de o curatare temeinica.

 

Bratul de pulverizare este prevazut cu mici gauri care pot necesita desfundare. Daca observati prezenta unor pete de calcar, nu ezitati sa folositi si servetele anticalcar Sano Anti Kalk Universal 4 in 1 50 buc. Toata suprafata interioara a masinii se curata apoi cu servetele uscate. In unele cazuri, este posibil sa observati ca ea emana un miros neplacut.

 

Acest miros provine adesea de la filtrul din partea inferioara. Daca mancarea ramane acolo sau in zona garniturilor, ea se descompune si duce la aparitia unui miros respingator. Intretinand temeinic si regulat acest aparat electrocasnic, ii veti prelungi durata de viata si va veti usura munca in propria gospodarie.

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea