Newsletter

 

Servetele anticalcar Sano Anti Kalk Universal 4 in 1 50 buc

Folosind aceste servetele anticalcar Sano Anti Kalk Universal 4 in 1 50 buc, reusiti sa indepartati depunerile de calcar din baia si bucataria dumneavoastra fara un efort prea mare. Produsul este disponibil in pachete de 50 de servetele. Ele actioneaza la fel de bine atat impotriva calcarului, cat si impotriva ruginii.

Acestea se pot utiliza pentru curatarea robinetelor, instalatiilor sanitare si obiectelor si suprafetelor din inox. Produsul nu se recomanda pentru argint, aluminiu, ceramica si mozaic deoarece poate deteriora aspectul acestor suprafete. Apa dura este cauza aparitiei petelor de calcar si depunerilor din interiorul coloanei de apa din casa. Masurile suplimentare pe care le puteti lua consta in folosirea unor produse profesionale din gama detergent anticalcar si rugina Anti Kalk 500 ml si detergent pudra anticalcar pentru electrocasnice Sano Anti Kalk 200 gr.   

Ce puteti face impotriva apei dure

Daca sunteti conectat la reteaua publica de alimentare cu apa, este posibil ca ea sa nu va puna probleme. Daca locuiti la casa, atunci trebuie sa stiti ca putul din care extrageti apa de consum din locuinta poate avea apa dura. Puteti sti exact cat de dura este apa respectiva daca mergeti cu o proba la un laborator specializat in astfel de analize sau cumparati un test de duritate.

Daca doriti sa adoptati o solutie tehnica performanta impotriva apei dure, atunci va puteti monta in locuinta un dedurizator. El trebuie instalat pe circuitul de apa inainte ca apa sa ajunga la centrala termica sau la boiler. Aparatul se va monta intr-o incapere speciala a locuintei dumneavoastra. El permite reglarea duritatii apei, conform preferintelor fiecarui utilizator.

Apa devine dura la contactul cu solul. Ea nu poate provoca, in general, probleme de sanatate. Pe termen lung, insa, oamenii pot face calculi renali sau alte afectiuni ale sistemului urinar, totul din cauza apei dure. Mai mult, tevile si robinetele afectate de apa dura vor avea, in timp, un debit mai mic si vor asigura un randament scazut in comparatie cu cel normal.

Calcarul depus pe rezistenta unui aparat de incalzit apa actioneaza ca un izolator si duce la un consum mai mare de energie. Putinii stiu faptul ca apa dura schimba chiar si gustul ceaiului si al cafelei. In plus, pielea noastra este afectata si necesita uneori unguente speciale care sa contracareze efectul apei dure.

Cu cat temperatura apei folosite este mai mare, cu atat va creste si riscul depunerii unui strat de calcar pe obiectele utilizate. Produsele profesionale au tocmai rolul de a elimina acest risc si de a actiona preventiv. Ele nu necesita o cheltuiala prea mare si ofera rezultate optime intotdeauna.

 

 

 

 

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea