Newsletter

Detergent pudra anticalcar pentru electrocasnice Sano Anti Kalk 200 gr

 

Cu produsul nostru, detergent pudra anticalcar pentru electrocasnice Sano Anti Kalk 200 gr, aveti siguranta absoluta a protectiei tuturor aparatelor electrocasnice pe care le utilizati. Cu siguranta, atunci cand cumparati un produs nou, va ganditi cum sa il protejati impotriva uzurii. Fiecare dintre noi vrea sa foloseasca un timp cat mai indelungat electrocasnicele pentru care plateste multi bani.

 

Detergentul pudra anticalcar produs de Sano actioneaza asupra depunerilor din masina de spalat, fierul de calcat, para de dus, ceainice, cafetiere, fierbatoare electronice, oale de gatit etc. Atat functionalitatea, cat si aspectul acestor oobiecte si aparate pot fi afectate destul de mult de-a lungul timpului.

 

Apa poate actiona si distructiv daca nu este tratata asa cum trebuie. Pentru a putea fi folosit cat mai usor, detergentul Sano Anti Kalk este disponibil atat sub forma de pudra, cat si lichid. Introducerea lui in circuitul eletrocasnic este usor de facut, astfel incat actiunea sa sa fie maxima. De regula, apa dura care ajunge in locuinte contine saruri si minerale in cantitati diferite. O cantitate prea mare din acestea rezulta in duritatea apei.

 

Pagubele produse de apa dura

 

Oricine poate vedea destul de usor daca are apa dura la robinet. Tot ce trebuie sa faca este sa lase un pahar umed sa se usuce cateva zile. Daca pe el raman urme sau pete albe, atunci acolo exista apa dura. In plus, puteti sa va dati seama ca folositi apa dura atunci cand observati ca ea nu face spuma in contact cu sapunul. Duritatea apei este contracarata eficient si cu produsele din gama  detergent lichid anticalcar pentru masina de spalat Sano Anti Kalk 500 ml sau detergent anticalcar si rugina Anti Kalk 500 ml.

 

Nu numai aparatele electrocasnice au de suferit din cauza calcarului din apa. Si corpul uman se poate imbolnavi din aceeasi cauza. Rinichii si sistemul urinar au cel mai mult de suferit. In apa dura se gaseste o mare cantitate de calciu. Aceasta substanta poate provoca formarea calculilor renali (pietre la rinichi, in terminologie populara). Pentru apa de consum sunt indicate filtre speciale care o purifica si elimina substantele nocive si particulele straine.

 

Apa folosita de aparatele electrocasnice le poate defecta uneori iremediabil. Centralele termice si boilerele au cel mai mult de suferit din aceasta cauza. Ele trebuie verificate in mod regulat. Mai mult, aveti nevoie de filtre speciale montate pe tevile care le alimenteaza cu apa.

 

Daca un aparat electrocasnic vi se defecteaza din cauza apei dure, veti vedea ca reparatiile sunt foarte costisitoare. Unele situatii pot implica si renuntarea la acele aparate defecte. Asa ca va sfatuim sa folositi mereu produse sigure si eficiente in propria locuinta.

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea