Newsletter

Dezinscrustant Asevi 500 ml

 

Acest tip de dezinscrustant Asevi 500 ml este o solutie buna pentru situatiile in care vasul de toaleta are depuneri de calcar sau atunci cand va confruntati cu resturi de ciment sau rugina. Pe langa indepartarea eficienta a acestora, el confera suprafetelor o stralucire deosebita care dureaza mult timp. Produsul a fost conceput pentru a actiona pe orice tip de suprafata pe care se gaseste pete dificile de acest tip. Ne referim aici si la chiuvete si alte obiecte sau suprafete din baia dumneavoastra. Toate trebuie curatate din cand in cand pentru a evita deteriorarea lor vizibila.

 

Calcarul pune probleme in multe locuinte. Apa dura va aduce inevitabil aceasta neplacere in locuinta dumneavoastra, in special daca nu aveti un filtru de dedurizare. Ea afecteaza si aparate electrocasnice ca masina de spalat rufe si cea de spalat vase. Pe ele se pot lipi microbi, fungi si mizerie. Calcarul aduce si pericole pentru sanatate.

 

Acest produs cu o formala special conceputa va ajuta sa scapati imediat de calcarul, cimentul sau rugina de pe multe suprafete si locuri inaccesibile, totul fara a apela la solutii neconventionale si periculoase. Uneori, oamenii folosesc un cutit pentru a-l curata de pe suprafete sau utilizeaza diverse solutii naturale. Atunci cand nu aveti siguranta eficientei unei astfel de metode de indepartare a calcarului si petelor dificile, ar fi bine sa nu apelati la ea.

 

Vasul de toaleta, chiuveta sau alte obiecte din baie pot avea de suferit din aceasta cauza, iar aspectul lor va fi compromis. Inainte de a utiliza produsul nostru trebuie sa cititi cu atentie instructiunile de folosire. In cazul unor obiecte din cupru, de exemplu, el nu este recomandat deoarece poate cauza decolorarea suprafetei sau a obiectului respectiv. Daca ati decis sa curatati si sa igienizati intreaga baie, puteti folosi si detergent pentru baie Sano Bon Active Foam Fresh 750 ml.

 

Dupa aplicarea solutiei, ea trebuie lasata sa actioneze putin. Apoi, dupa indepartarea materialului depus acolo, suprafata trebuie curatata cu apa curata. Se recomanda folosirea unor manusi de protectie pentru a evita iritarea pielii. Vasul toaletei poate avea inclusiv depuneri care nu se vad. Ele sunt prezente pe marginea interioara a acestuia. Astfel, datorita formei speciale a varfului recipientului, puteti aplica solutia activa si in aceste zone mai dificile. Daca ele nu sunt curatate in mod regulat, vasul de toaleta se poate deteriora vizibil. Se poate ajunge chiar si la necesitatea inlocuirii lui.

 

In caz de contact direct cu substanta, spalati imediat zona respectiva cu apa curata. In cazul in care petele cauzate de calcar sunt mai vechi, e necesara aplicarea unei cantitati mai mari de substanta. Eventual, pentru o indepartare completa, repetati procesul pana cand obtineti rezultatele dorite. Datorita acestui produs eficient, orice efort de curatare dupa lucrarile de renovare este mai usor pentru oricine. Aveti un aliat puternic de fiecare data cand doriti sa redati stralucirea dorita acsei dumneavoastra. 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea