Newsletter

Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Intercom Serv SRL, prin intermediul magazinului virtual www.produsedecuratenie.com catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala Intercom Serv SRL, avand sediul social in Bucuresti, Strada Telita nr 4, bl B66, sc B, ap 100, sector 5, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/10270/2002, CIF RO14947846.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Disponibilitatea si pretul produselor

Produsele prezentate pe site-ul www.produsedecuratenie.com sunt disponibile in limita stocului.
Preturile produselor prezentate pe site-ul www.produsedecuratenie.com pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Oferte si promotii

Comenzile care contin una sau mai multe oferte sau promotii, nu vor beneficia si de cadourile acordate pentru depasirea pragurilor de valoare. ( ex.:100 RON si respectiv 12O RON).
Ofertele speciale si prezentate pe site-ul www.produsedecuratenie.com sunt disponibile in limita stocului.

Modalitatea de plata

Va oferim patru modalitati de plata:

1. plata la livrare - Sistem ramburs;
2. transfer bancar - Procesarea comenzii va dura mai mult;
3. NOU plata cu card la livrare - In cazul in care ai optat pentru plata cu Cardul la livrare (momentan valabil pe raza Mun. Bucuresti), curierul produsedecuratenie.com va avea asupra lui in momentul livrarii un POS mobil care iti va permite sa platesti contravaloarea produselor comandate cu cardul tau, in conditii de deplina siguranta;
POS-ul nu accepta carduri de tip American Expres.
4. NOU plata la livrare prin Card Avantaj in 4 rate - In cazul in care ai optat pentru aceasta metoda de plata, curierul produsedecuratenie.com va avea asupra lui in momentul livrarii un POS mobil care iti va permite sa platesti contravaloarea produselor comandate cu cardul tau, in conditii de deplina siguranta. Se poate plati cu orice tip de card Visa sau Mastercard.
Pentru a putea utiliza POS-ul mobil, va trebui sa asigurati curierului produsedecuratenie.com conectarea la o priza de curent.
Detalii legate de cum poti obtine Cardul Avantaj gasesti aici.
POS-ul nu accepta carduri de tip American Expres.
Momentan serviciul este disponibil doar pe raza Mun. Bucuresti.
Pentru asistenta non-stop despre CardAvantaj, te rugam sa apelezi:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

Livrare

Pentru comenzile efectuate pana in ora 14:30, livrarea se va efectua in 24h, livrarea comenzilor ce depasesc ora 14:30 se va efectua in 48h.

Program livrari comenzi :

Luni - Vineri,  intre orele 09.00 - 17.30 la adresa indicata de dumneavoastra in comanda.

Nota:
   -Livrarile ce depasesc ora 17.30 , se vor efectua prin curier rapid, iar la totalul de plata se vor adauga taxele de curierat   aferente ( Valabil pe raza Mun. Bucuresti );
   -Livrarile pentru clientii din afara Mun. Bucurestii se vor efectua exclusiv prin curier rapid, iar la totalul de plata se vor adauga taxele de curierat aferente.

Taxe de livrare :

   -Gratuit: pentru comenzi ce depasesc suma de 100 RON* ( Valabil pe raza Mun. Bucuresti );
   -In functie de greutatea coletului si zona de livrare: pentru clientii din afara Bucurestiului.

Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Dreptul de autor (copyright)

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Intercom Serv SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Intercom Serv SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Forta majora

Forta majora exonereaza partile de raspunderea pentru neindeplinirea totala sau partiala a obligatiilor ce le revin. Prin forta majora se intelege orice eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si inevitabil, aparut dupa intrarea in vigoare a prezentului contract si care impiedica partile sa-si execute, integral sau partial, obligatiile contractuale.


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea