Newsletter

Detergent anticalcar si rugina Anti Kalk 500 ml

 

Eficienta acestui detergent anticalcar si rugina Anti Kalk 500 ml a fost dovedita de-a lungul timpului si confirmata de clientii care l-au folosit. El este disponibil la recipient de 500 ml, dar si in recipiente cu pulverizator, la 700 ml si 1 litru. Un asemenea produs oferit de Sano poate indeparta cu succes atat calcarul, cat si rugina.

 

El, insa, nu este recomandat pentru suprafete emailate, argint, aluminiu sau marmura. In aceste cazuri, formula puternic activa a detergentului poate deteriora suprafetele mentionate sau le poate afecta aspectul. Pulverizatorul celuilalt tip de recipient al acestui detergent este foarte util pentru aplicarea lui.

 

Este recomandata citirea cu atentie a tuturor instructiunilor producatorului inainte de a folosi detergentul pe o anumita suprafata. In caz contrar, puteti deteriora iremediabil aspectul bucatariei sau baii dumneavoastra. Cele mai bune rezultate se pot obtine daca veti folosi si produsul detergent lichid anticalcar pentru masina de spalat Sano Anti Kalk 500 ml.

 

Solutia actioneaza foarte bine asupra petelor provocate de apa si rugina. Instalatiile sanitare din baie si bucatarie, robinetii, suprafetele ceramice, plasticul sau sticla vor fi curatate foarte bine datorita acestei formule unice. Astfel, ele vor fi folosite fara probleme o perioada mai lunga de timp.

 

Apa dura, o problema tot mai mare

 

Petele lasate de apa pe obiectele din bucatarie si baie pot deveni permanente. Drept consecinta, indepartarea lor necesita solutii foarte eficiente si puternice, asa cum este si acest detergent special conceput pentru a actiona impotriva a numeroase tipuri de pete dificile.

 

Nici macar detergentii cu care spalati de obicei vasele sau suprafetele lucioase din aceste incaperi nu vor mai actiona asupra lor. Totul este cauzat de apa dura. Este adevarat si ca, in unele cazuri, solutii naturale ca otetul sau lamaia pot actiona si ele asupra unor pete provocate de depunerile de calcar.

 

Din cauza calcarului, veti observa ca dusul nu mai functioneaza nici el asa cum trebuie. Acest lucru poate duce la inlocuirea lui si va va scoate mai multi bani din buzunar. Este doar un exemplu edificator, caci multe alte aparate din casa se vor defecta din cauza apei dure, daca nu luati masurile de protectie necesare.

 

Garniturile scurgerilor si ale chiuvetelor vor avea si ele de suferit din aceeasi cauza si vor duce la aparitia unor scurgeri de apa. Depunerile de calcar isi pot face loc incet si sigur peste tot acolo unde circula apa intr-o locuinta. Problema este ca adesea obervam mult prea tarziu astfel de defectiuni si uneori trebuie sa inlocuim o instalatie sau un aparat pe care il folosim. 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea