Newsletter

Detergent pentru baie Sano Bon Active Foam Fresh 750 ml

Folosind produsul detergent pentru baie Sano Bon Active Foam Fresh 750 ml, curatati si improspatati poate cea mai importanta incapere din casa. Formula lui speciala cu spuma activa si parfum este solutia potrivita pentru orice baie. Daca nu este curatata si igienizata la timp, ea poate capata un aspect inestetic.  

O alta consecinta este si prezenta mirosului neplacut si chiar a mucegaiului. Detergentul spuma pentru baie curata in profunzime petele si mizeria. In plus, el formeaza un strat protector pe suprafetele tratate. Chiuvetele, WC-urile si robinetele pot fi curatate la fel de usor si eficient cu ajutorul lui.

Cum se poate curata temeinic o baie

Este destul de usor sa curatati baia in mod eficient atunci cand folositi produsul potrivit. Ar trebui sa incepeti cu o sortare a lucrurilor care sunt prezente acolo. Unele pot fi duse in alta parte sau aruncate. E cazul recipientelor goale si al obiectelor inutile aflate acolo. Tindem sa ignoram adesea rezervorul de apa aflat deasupra vasului de toaleta. Acesta poate acumula multa mizerie si bacterii si emana un miros neplacut in timp.

Procesul de curatenie ar trebui sa inceapa de sus in jos. Panza de paianjen din colturi sau praful adunat pe caloriferul vertical trebuie inlaturate mai intai. Vasul WC-ului, chiuveta, bateria ei, cada si dusul trebuie abordate in continuare. Pe ele se aplica solutie speciala, asa cum ar fi detartrant WC Sano Bon 750 ml. Astfel de solutii trebuie lasate sa actioneze destul de mult timp. In acest fel, murdaria, calcarul si petele vor fi curatate eficient. 

In timp ce solutia actioneaza asupra lor, puteti curata gresia de pe pereti. Cel mai bine este sa folositi o solutie aplicata prin pulverizare. Daca observati ca murdaria nu dispare, puteti folosi o perie moale care sa va ajute in acest proces. Dupa curatarea cu solutie, e timpul sa stergeti cu o carpa umeda si curata, iar apoi cu una uscata. Aceste etape sunt necesare pentru a evita formarea unor urme pe suprafata faiantei.

Peria este necesara deoarece e posibil sa folositi substante iritante la contactul cu pielea. Tot cu peria se curata vasul de toaleta, chiuveta, bateria chiuvetei si cea a dusului. Nu uitati sa spalati bine si perdeaua de la dus. In timp, pe ea se aduna murdarie si par si se pot forma pete. Para dusului poate fi curatata individual. In orificiile ei se poate aduna calcar, iar acestea trebuie desfundate. O puteti pune in apa cu otet cu o seara inainte, iar dimineata veti vedea ca aceasta este ca noua.

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea