Newsletter

Detergent aragaz degresant DG 721 10 litri

Curatarea aragazului si a intregii bucatarii se face foarte eficient cu un astfel de detergent aragaz degresant DG 721 10 litri. Atunci cand incepeti sa faceti curatenie in bucatarie nu va grabiti si nu va apucati de mai multe lucruri deodata. E important sa impartiti aceasta operatiune in sarcini mai mici, acestea trebuind executate pe rand.

Trebuie sa aveti grija ce tip de produs folositi. Suprafetele unor materiale isi pot pierde stralucirea sau chiar se pot deteriora. Pentru otel inoxidabil, de exemplu, trebuie sa va asigurati ca nu utilizati un produs menit a curata suprafete emailate sau unele vopsite in diverse culori.

Hota si aragazul se curata in mod similar. Atunci cand puteti detasa unele parti ale acestora, e bine sa le tratati individual. Partile componente ale hotei se pot demonta cu usurinta. E recomandat sa spalati bine filtrul care se gaseste sub capacul ei detasabil. Operatiunea poate fi facuta o data pe luna.

Pentru hota se pot folosi solutii similare cu cele utilizate pentru aragaz. Cateva dintre ele ar fi:  detergent crema pentru plite ceramice, crom, nichel Stove Tops 300 ml sau detergent pentru cuptor cu microunde Sano Microwave 750 ml. In cazul cuptorului de la aragaz, el trebuie imediat curatat daca atunci cand gatiti observati un miros de fum sau de material ars. Inseamna ca resturile de mancare sau grasimea s-au adunat acolo si trebuie inlaturate imediat. Unele cuptoare au un mod de autocuratare si sunt mai usor de intretinut, insa ele au si un pret mai mare.

Inainte de a activa acest mod de autocuratare, insa, aveti grija sa inlaturati gratarele din interior sau orice structura detasabila de acest tip. Ceea ce se poate detasa, atat de pe aragaz, cat si din cuptor sau hota se poate spala cu usurinta in chiuveta. Daca a trecut foarte mult timp de cand cuptorul nu a mai fost curatat, inlaturarea grasimii si murdariei de acolo poate fi o reala provocare.

In acest caz puteti folosi una dintre solutiile prezentate mai sus. Toate au o actiune puternica si imediata impotriva grasimii. Totusi, in cazuri extreme se poate inmuia suprafata, iar apoi veti aplica uniform solutia de curatare. Aceasta va fi lasata sa actioneze peste noapte. A doua zi, veti observa ca totul se poate inlatura mult mai usor.

Pe termen lung, un aragaz neintretinut va da semne de uzura precoce. El este menit sa fie utilizat multi ani, insa atunci cand nu e curatat in mod regulat se va deteriora vizibil.


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea