Newsletter

Detergent aragaz degresant Asevi 750 ml

O solutie optima de curatare a aragazului este acest detergent aragaz degresant Asevi 750 ml. Ca aparat ce ocupa un loc central in bucataria ta, aragazul trebuie sa fie curatat si intretinut foarte bine. Durata lui de viata depinde de modul in care stii sa ai grija de el. Nu numai suprafata aragazului trebuie sa fie curatata bine, ci si gratarul lui. Pe el asezam toate recipientele in care fierbem sau prajim ceva. In timp, grasimea se depune, se intareste si e foarte greu de curatat in totalitate.

Pentru a curata cat mai bine acest gratar, aveti nevoie de apa fierbinte si o solutie speciala sau sapun. Important este ca gratarul sa fie tinut minimum 15 minute in apa fierbinte. In acest fel, grasimea de pe el se va inmuia si va fi usor de inlaturat. Dupa ce le curatati asa cum trebuie, clatiti-le in apa calda si stergeti-le foarte bine cu un prosop uscat.

Atunci cand curatati un aragaz, este important sa inlaturati fragmentele de mancare uscata de pe suprafata lui. Puteti face acest lucru cu un servetel sau burete. Daca igorati acest pas, e posibil ca suprafata aragazului sa fie zgariata. E preferabil sa evitati folosirea periilor de sarma pentru ca ele lasa urme neplacute sau pot zgaria suprafetele.

In special in jurul ochiurilor aragazului puteti sa folositi o periuta de dinti mai veche. Ea va ajuta sa curatati locurile greu accesibile. Butoanele aragazurilor se pot inlatura si ele, in cele mai multe cazuri. Sub ele sau pe langa acestea se poate strange murdarie sau grasime. Atunci cand aplicati solutia degresanta din gama detergent aragaz degresant DG 721 10 litri, nu uitati si astfel de lacasari greu accesibile si ascunse. Foarte util in curatarea aragazului este si acest detergent pentru aragaz si cuptor Sano Forte Plus Trigger 750 ml, dar si un detergent pentru aragaz Sano DG 721 4 litri.

De asemenea, marginile de la imbinarile elementelor aragazului retin multa grasime. In aceste spatii si orificii putem folosi un ac sau un cutit pentru a inlatura grasimea care s-a strans acolo. In prealabil, insa, incusiv in aceste spatii trebuie sa aplicati solutie degresanta. O astfel de solutie concentrata este recomandata pentru ca ea actioneaza mult mai repede si mai eficient decat alte produse similare de pe piata.

Prospetimea pe care ea o lasa in urma in cursul procesului de curatare este un alt avantaj important adus de soutia speciala. Aragazul va straluci mereu si va fi ca nou, dand bucatariei dumneavoastra un aspect cu totul deosebit. Veti gati cu o placere mai mare si veti avea tendinta de a petrece mai mult timp in bucatarie. In plus, un aragaz curat si dezinfectat garanteaza o mancare sanatoasa care nu contine nicio bacterie.

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea