Newsletter

 

Detartrant WC Sano Bon 750 ml

 

Folosirea acestui detartrant WC Sano Bon 750 ml este obligatorie daca doriti sa aveti o baie mereu curata, din care sa lipseasca pericolele care va pot ameninta sanatatea. El este indicat in special in cazul depunerii de calcar in interiorul vasului de WC. Produsul actioneaza la fel de eficient si asupra chiuvetelor care prezinta depuneri de calcar. Cu siguranta, ati intrat in locuinte care aveau un aspect invechit din cauza denaturarii vizibile a obiectelor ceramice din baie sau bucatarie.

 

Daca acesta nu este curatat la timp, urmele care raman pe vasul de toaleta pot deveni permanente. Drept consecinta, ati putea fi nevoit sa schimbati vasul de toaleta mai des decat ar trebui. Problema pusa de calcar e si aceea ca el poate bloca orificiile prin care curge apa in vasul de toaleta.

 

Ce pericole prezinta apa dura pentru sanatatea noastra

 

Apa dura poate avea o influenta negativa asupra sanatatii noastre. Ea afecteaza si aparatele folosite in baie si bucatarie. In timp, calcarul se poate depune pe ele si in interiorul lor. Boilerele, centralele termice, masinile de spalat vase si scurgerile pot prezenta depuneri semnificative de calcar. In cazul masinii de spalat se recomanda folosirea acestui detergent pudra anticalcar Asevi 1 kg.

 

O alta consecinta a depunerii calcarului este scaderea eficientei energetice a aparatelor folosite in propria locuinta. Ideal este sa folositi solutii de dedurizare sau diverse tipuri de filtre montate pe conducte. In cazul masinii de spalat rufe sau al celei de spalat vase, problema este si mai neplacuta.

 

Din cauza depunerilor de calcar, ele au nevoie de mai mult detergent pentru a curata si spala in mod eficient. Astfel, este clar faptul ca depunerile de calcar duc la cheltuieli si mai mari pentru numeroase gospodarii. Formula speciala a acestui produs ii confera o eficienta sporita. El inlatura cu succes atat depunerile de calcar, cat si bacteriile prezente in vasul de toaleta.

 

Datorita lui, stralucirea vasului de toaleta va fi mentinuta mult timp. Actiunea acestui produs se concentreaza in 3 directii. El curata, indeparteaza petele si confera stralucire vasului de toaleta. Forma speciala a recipientului permite aplicarea lui cu usurinta in interiorul oricarui vas de WC. Pentru o actiune eficienta, intreaga suprafata trebuie acoperita cu lichidul special de indepartare a calcarului.

 

Daca doriti sa eliminati si bacteriile, acest produs concentrat trebuie lasat sa actioneze timp de 60 de minute. Inlaturarea calcarului nu trebuie facuta in mod mecanic. Din aceasta cauza, vasul de WC sau chiuvetele pot suferi zgarieturi vizibile. Ulterior, acestea afecteaza iremediabil aspectul obiectelor dumneavoastra din baie si bucatarie. 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea