Newsletter

Detergent pudra anticalcar Asevi 1 kg

Masina de spalat necesita intretinere continua, iar produsul detergent pudra anticalcar Asevi 1 kg va ajuta sa ii prelungiti durata de viata. Atunci cand nu folositi o solutie anticalcar, masina de spalat rufe sau cea de spalat vase ar putea avea de suferit. In timp, calcarul se depune pe rezistenta si creeaza mari probleme. Apa dura este, astfel, inamicul numarul 1 al masinilor de spalat.

Formula lui unica include ingredienti activi carboxilati. Rezultatul este dedurizarea apei si crearea unui mediu optim pentru functionarea masinii de spalat. Tevile de aductiune ale masinii de spalat, pompa de apa, cuva si furtunul de evacuare pot avea de suferit. Calcarul se poate depune in interior si impiedica functionarea lor corespunzatoare.

Cea mai neplacuta urmare este arderea aparatului electrocasnic. Desi cumpararea unei solutii anticalcar este o cheltuiala in plus, ea trebuie facuta. Astfel, veti evita reparatiile facute des si veti economisi bani. Durata de viata a masinii de spalat este prelungita in acest fel. Depunerile de calcar pot duce si la aparitia unor mirosuri neplacute ale hainelor. Inlaturarea lui si de pe alte suprafete poate fi facuta folosind detartrant WC Sano Bon 750 ml.

 

Tot calcarul duce la spalarea necorespunzatoare a rufelor. In plus, din aceasta cauza, procesul de stoarcere este afectat destul de serios. Detergentul pudra anticalcar trebuie folosit la fiecare proces de spalare, el avand un rol preventiv. Prevenirea depunerilor de calcar este foarte importanta deoarece ulterior ele pot fi greu de inlaturat.

Nu conteaza temperatura la care spalati. Important este sa nu uitati niciodata ca peste detergent sa puneti si solutie pudra anticalcar. Apa dura reprezinta o mare problema in numeroase gospodarii din Romania. Din cauza ei, tesaturile se pot deteriora. Mai mult decat atat, masina de spalat nu mai lucreaza asa cum trebuie. Ca urmare, veti folosi mai mult detergent si balsam la fiecare spalare.

Inca din primele etape ale procesului de spalare, ingredientele active din pudra anticalcar se dizolva in apa. Acestea vor avea o actiune sustinuta pe parcursului tuturor etapelor care urmeaza.

Totusi, e bine de stiut ca in masina de spalat se pune o cantitate diferita de solutie. Cantitatea depinde de duritatea apei si de programul de spalare folosit de dumneavoastra. Produsele anticalcar au fost special concepute pentru a actiona cat mai eficient. Ele au o actiune benefica inclusiv asupra hainelor si le protejeaza impotriva uzurii excesive.

Dat fiind faptul ca masina de spalat este folosita un timp indelungat, ea are nevoie de intretinere constanta. Daca nu este protejata, nu este exclus ca ea sa defecteze chiar in intervalul garantiei asigurate de producator. 

 

 

 

 

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea