Newsletter

 

Detergent crema pentru plite ceramice, crom, nichel Stove Tops 300 ml

 

Cu un detergent crema pentru plite ceramice, crom, nichel Stove Tops 300 ml precum cel prezentat aici puteti face fata oricarei situatii dificile in bucatarie. El se prezinta sub forma de crema si protejeaza pielea cu actiunea sa delicata. Detergentul se foloseste cu eficienta ridicata pentru plitele ceramice, suprafete din inox, crom sau nichel.

 

Continutul lui bogat in silicon, degresant si extract natural de lamaie se constituie ca un avantaj cert al acestui detergent. Este important sa folositi un detergent certificat care sa va protejeze si mainile atunci cand il utilizati in bucatarie. Acest spatiu al fiecarei case este foarte important si trebuie curatat si igienizat ireprosabil.

 

Bucataria poate straluci atunci cand folositi produse de calitate superioara. Aveti posibilitatea de a alege acum si detergent pentru aragaz si cuptor Sano Forte Plus Trigger 750 ml, detergent pentru aragaz Sano DG 721, 4 litri sau detergent pentru cuptor cu microunde Sano Microwave 750 ml alaturi de produsul pentru plite ceramice, iar rezultatele vor fi vizibile imediat.

 

Sfaturi pentru o bucatarie mereu curata

 

Intr-o bucatarie, petele se pot gasi peste tot. Uneori, grasimea ajunge si in cele mai surprinzatoare locuri. Ea devine foarte greu de inlaturat daca este lasata mult timp astfel. In produsele de curatenie folosite in bucatarie este important sa se gaseasca ingrediente netoxice.

 

Lamaia este cunoscuta pentru efectul ei de improspatoare si inlaturare a petelor dificile. Produsele de curatenie utilizate trebuie sa protejeze toate suprafetele. In plus, luciul acestor suprafete (cuptor, aragaz, gresie, faianta, cuptor cu microunde) se pastreaza cel mai bine daca folositi produse testate de experti.

 

Numeroase locuinte au acum bucatarie de tip “open-space”. Din acest motiv, este important ca spatiul dedicat bucatariei si servirii mesei sa fie curat si frumos mirositor. In caz contrar, mirosul neplacut si aspectul neigienic pot afecta estetica intregii case si sanatatea locuitorilor ei.

 

Sanatatea noastra este influentata direct si de ceea ce se gaseste in bucatarie. Daca nu pastram o igiena corespunzatoare, acolo se pot dezvolta bacterii periculoase. Blatul bucatariei, aragazul si capacul pe care tocam carne sau legume sunt la fel de importante.

 

Bacteriile se pot dezvolta si pe prosoapele murdare. Sorturile folosite fara a fi spalate sunt o alta sursa de posibila contaminare cu microorganisme periculoase. Intotdeauna trebuie sa aveti grija la instrumentele utilizate. Ele trebuie curatate temeinic dupa fiecare utilizare. Spatulele, lingurile de lemn, din plastic si alte ustensile trebuie tinute in spatii bine curatate, care sunt spalate regulat cu detergent.  

 

 

 

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea