Newsletter

 

 

Detergent pentru cuptor cu microunde Sano Microwave 750 ml

 

Folosim din ce in ce mai des cuptoarele cu microunde, insa in interiorul lor se poate depune grasime. Cu un asemenea detergent pentru cuptor cu microunde Sano Microwave 750 ml puteti curata foarte bine cuptorul cu microunde, astfel incat sa te bucuri de el cat mai mult timp.

 

Acest detergent actioneaza rapid si eficient in orice tip de cuptor cu microunde. Puteti curata cu el atat interiorul, cat si exteriorul aparatului. Utilizarea lui este usoara. Trebuie doar sa pulverizezi si apoi sa stergi ceea ce trebuie indepartat.

 

Aparatele electrocasnice se pot defecta daca nu le intretinem in mod corespunzator. Grasimea, praful, lichidele si aburul le influenteaza in timp. Praful care se depune conlucreaza cu grasimea si cu alte particule si alcatuieste o pelicula ce se lipeste de ele. Petele dificile de pe suprafetele lucioase pot fi inlaturate si cu un detergent pentru suprafete din metal, inox, argint, cupru, bronz, alama, nichel Sano Multimetal 330 ml.

 

Fara o solutie de curatat cu actiune eficienta nu poti rezolva o astfel de problema. Cuptorul cu microunde necesita o atentie speciala. El poate capata un miros neplacut daca nu este igienizat la intervale regulate. Resturile de mancare se pot lipi in interior. Astfel, e bine de stiut ca din aceasta cauza el nu va mai functiona la aceiasi parametri.

 

Sfaturi utile pentru curatarea cuptorului cu microunde

 

Un cuptor cu microunde nu este greu de curatat daca stiti cum sa faceti totul. Inainte de a-l curata, ii puteti da drumul timp de cateva minute. Procedeul este recomandat in special daca cuptorul este foarte murdar. Grasimea si particulele din interior se vor inmuia si vor fi mai usor de indepartat.

 

Farfuria din interior si suportul ei trebuie inlaturate pentru a fi spalate individual sub jetul de apa calda. Sub farfurie se pot ascunde multe resturi si bacterii. Atunci cand treceti la operatiunea de curatare si igienizare, cuptorul trebuie scos din priza. Bineinteles, dupa ce a fost pornit cateva minute in prealabil.

 

Pe langa aceasta solutie, in bucatarie mai puteti folosi si detergent pentru aragaz si cuptor Sano Forte Plus Trigger 750 ml, alaturi de acest detergent pentru aragaz si cuptor Sano DG 721 Grease Remover 4 litri. La curatarea oricarui cuptor trebuie sa acordati atentie si partii de sus. Ea se poate pata foarte usor de mancare, care se raspandeste in interior in cursul gatirii sau incalzirii unor feluri de mancare.

 

Dupa terminarea intregii operatiuni de curatare cu solutia speciala, se poate folosi o laveta uscata. O alta varianta este un prosop uscat. Ele ajuta la indepartarea umezelii din interior. Niciodata nu trebuie folosite substante chimice sau detergenti nespecializati. Totul poate rezulta chiar in eliberarea unor vapori ce va pot afecta sanatatea.  


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea