Newsletter

 

 

Detergent pentru aragaz si cuptor Sano Forte Plus Trigger 750 ml

 

Un produs de curatare a suprafetelor dificile din bucatarie, asa cum este si acest detergent pentru aragaz si cuptor Sano Forte Plus Trigger 750 ml, trebuie sa fie foarte eficient. Cu siguranta, produsele obisnuite cumparate din magazin nu dau rezultatele pe care le doriti, iar solutia este sa folositi unele de calitate superioara.

 

Petele din bucatarie, cele de pe aparatele electrocasnice si cele depuse pe aragaz, ne pot da mari batai de cap. Grasimea arsa e cel mai greu de inlaturat de pe aragaz si cuptorul acestuia. Un astfel de detergent a fost conceput special pentru a actiona imediat, cu eficienta maxima. El se foloseste si pentru plita, oale, hota si suprafata ceramica.

 

Un avantaj important este dat de faptul ca acesta nu necesita incalzire. Grasimea si petele care se aduna pe aragaz nu trebuie ignorate. Daca le lasati prea mult timp, ele se vor intari si vor fi greu de inlaturat. Cu timpul, materia care se depune pe aragaz se intareste, iar grilajul aragazului si suprafata lui devin foarte greu de curatat. De asemenea, puteti folosi in bucatarie si acest detergent pentru masini de spalat vase Sano Spark Lavanda 700 ml. Rezultate foarte bune obtineti, de asemenea, cu un  detergent universal Mr. Proper Lemon 5 litri.

 

Solutia noastra pentru aragaz protejeaza suprafetele si asigura aparatului o viata indelungata. Orice produs electrocasnic se poate defecta daca nu este ingrijit si curatat in mod regulat. Un aliat puternic in efortul depus de gospodine este acest detergent de aragaz concentrat. Aragazul este poate cel mai important aparat din bucatarie.

 

Patarea lui este inevitabila atunci cand prajim ceva sau gatim mancare la cuptor. Uleiul si grasimile pot ajunge oriunde in jur. Unele solutii de curatare isi indeplinesc misiunea doar pe jumatate. Daca va veti uita cu atentie la suprafata lui, veti vedea ca in urma raman numeroase pete.

 

Dupa curatarea aragazului cu detergentul nostru veti observa ca in urma va ramane un miros placut, care improspateaza intreaga bucatarie. Cu cat actionam mai repede impotriva grasimii si murdariei de pe aragaz, cu atat mai usor va fi de facut totul. Solutia aplicata pe aragaz sau in cuptorul lui trebuie lasata sa actioneze cateva minute. Abia apoi veti putea sterge totul cu o carpa umeda.

 

Acest detergent revolutionar pentru aragaz si alte suprafete din bucatarie este solutia potrivita pentru oricine. El este disponibil atat in varianta spray, cat si in cea cu pulverizator. Dupa ce il incercati, veti vedea diferenta clara fata de alte produse similare, gasite pe piata de profil.

 

 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea