Newsletter

 

Balsam pentru rufe bebelusi si piele sensibila Sano Sensitive 4 litri

 

Cu acest balsam pentru rufe bebelusi si piele sensibila Sano Sensitive 4litri , oricine poate fi sigur ca ofera protectie maxima pielii bebelusului. Acest balsam a fost special conceput pentru pielea celor mici si pentru persoanele cu piele sensibila. Un balsam pentru tesaturi trebuie sa catifeleze rufele si sa le protejeze, in acelasi timp. Produsul nostru este exact ceea ce isi poate dori orice gospodina pentru hainele familiei.

 

El parfumeaza hainele, le face mai usor de calcat, prevenind electrizarea acestora. Balsamul de rufe Sano Sensitive este disponibil si in cantitati de 1 litru si 2 litri. Daca doriti, puteti achizitiona acelasi produs cu extract de aloe vera. Balsamul de rufe Sano Sensitive este potrivit si pentru persoanele cu piele sensibila.

 

Cei care au probleme de piele trebuie sa se asigure ca folosesc produse absolut sigure. Pe langa reactia produsa de materialul din care sunt facute hainele, substantele din balsam o pot afecta si mai mult. Facut cu grija pentru persoanele care pot avea alergie la tesaturi sau detergenti, produsul nostru, asa cum este si un alt detergent pentru rufe bebelusi Sano Maxima Gel Baby Sensitive 1,5 litri, elimina riscurile la care pot fi expusi cei mici.

 

Atunci cand cautati un balsam de rufe bun, e util de stiut ca el trebuie sa fie hipoalergenic. Produsele lichide din aceasta clasa sunt preferabile in fata celor pudra, cele care lasa mai multe reziduuri in tesatura. Datorita faptului ca balsamul face tesatura mai moale, hainele nu afecteaza pielea sensibila.

 

In cazul bebelusilor si copiilor, tot ce intra in contact cu ei trebuie spalat regulat. Bebelusii trebuie protejati in mod special. Ei pot dezvolta numeroase alergii la ceea ce este folosit pentru ingrijirea lor. Din acest motiv, nou-nascutii sunt mai sensibili la mediul in care traiesc, fata de copiii mai mari. Este posibil chiar ca un bebelus sa aiba pielea mai uscata decat ar fi normal.

 

In acest caz, medicul pediatru e cel care va sfatuieste ce produse de igiena puteti folosi. Chiar si atunci cand e vorba de un articol de imbracaminte nou trebuie sa aveti grija. Cititi eticheta foarte bine pentru a vedea din ce este facut el.

 

Pasul urmator este sa il spalati si sa il improspatati folosind acest balsam special. Chiar daca aveti haine aproape noi de la alti copii mici, trebuie sa fiti atenta. Fiind tinute in dulap mai mult timp, hainele vechi pot atrage bacterii, praf si alte substante. Si in acest caz se recomanda spalarea lor si folosirea balsamului special Sano Sensitive pentru bebelusi si persoane cu piele sensibila. 


Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea